Tjibbe

Wellicht vreemd echter ik ben samen met Eugène uw coach. Ik verzorg voor een groot deel de praktische Invulling van het traject.

Ik laat zien dat dingen ook anders kunnen. En soms dat het anders moet. Ik laat u ervaren zodat u kan leren en een nieuwe weg gaat bewandelen.

Ik word samen met mijn collega Eugène voor even uw nieuwe omgeving. Ik laat u zien hoe ik leiderschap invul bij management trainingen, hoe ik uw communicatie verbeter en hoe teambuilding een unieke en resultaatgerichte beleving wordt.

Ik ben de enige coach die u niet be- of veroordeeld. Ik leef in het hier en nu waardoor ik kan laten zien dat de oplossing in de mens zit en niet in een coach!

Vooral bij individuele coaching trajecten zijn de ervaringen met mij uw mogelijkheid om te veranderen. Trajecten zoals Burn-out, relatie problematiek of levensvragen, samen met u werken we naar
de oplossing.

Eugène

Eugène heeft zijn eigen manier van coachen ontwikkeld vanuit het bedrijfsleven en heeft voor grote bedrijven,  onder andere ABP, DHL en Essent, gewerkt. Daarnaast is hij geaccrediteerd Equine Assisted Coach (EAC)lvl 1 en aangesloten bij de beroepsvereniging het KREAC wat door NOBCO-EMCC EQA geaccrediteerd is.

In 2006 heeft hij reeds zijn eigen onderneming gestart. Het richtte zich voornamelijk op het trainen van medewerkers in diverse disciplines. Teambuilding, communicatie- en management trainingen. Nadat hij de ziekte kanker had overwonnen is hij de stg. Werken Tijdens Kanker gestart.

Daar heeft hij het INCLUSIE model weten  te vertalen naar praktische coach– en trainingstrajecten. Daarnaast past Eugène het Inclusie model toe bij werknemers die ziek zijn. Wellicht eigenwijs? Echter het terugbegeleiden van ziekte naar werk via het inclusieve coaching traject blijkt succesvoller te zijn dan de standaard re-integratietrajecten.

Zijn unieke en persoonlijke aanpak is een ervaring op zich waarbij hij Tjibbe als een volwaardige collega coach inzet.